Verslagje Paasviering in Biezenmortel

Paaszaterdag hebben we de paasviering verzorgd op landpark Assisië in Biezenmortel.
Een aantal liedjes tijdens de dienst, die verzorgd werd door pastor Michael Kolen, hebben we mét het eigen Prisma bewonerskoor gezongen. Liederen zoals Halleluja van Cohen, Jeruzalem en U zij de Glorie, werden uitbundig meegezongen door iedereen die in de volle kapel aanwezig was. Ons Afrikaanse lied Mamaliye zal ook nooit meer klinken zoals op die avond: tijdens het refrein werd er enthousiast meegespeeld op percussie-instrumentjes.
Het lied ‘mag ik dan bij jou schuilen’ bracht echt ontroering bij sommige bewoners, er werd ademloos naar geluisterd.
Een hele bijzondere ervaring met bijzondere mensen.

Helga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *